Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 20:19
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπαδήμας: «Θετικό το πρόσημο»

Μετά το νικηφόρο φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας, ο βοηθός προπονητής του ΠΑΣ,  στενός συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη, Νίκος Μπαδήμας στάθηκε στο γεγονός πώς η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη από το προηγούμενο φιλικό.

Τόνισε πώς μπορεί να υπάρχει θετική εικόνα για τους Εραμούσπε, Ντομίνγκεθ και Δούμτση, αλλά χρειάζονται χρόνο.

Για τον τραυματισμό του Ελευθεριάδη, είπε ότι θα γίνει αύριο μαγνητική και θα φανεί πόσο σοβαρός είναι.

Τα συμπεράσματα από το φιλικό

«Είναι το πρώτο φιλικό από τα δυο που έχουμε κανονίσει αυτή την εβδομάδα, θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, να τους μοιράσουμε στα δυο αυτά παιχνίδια, να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Θεωρώ ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, οι φάσεις έγιναν μέσα από το πλάνο που δουλεύουμε.

Το σημαντικό είναι πώς μειώσαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεχθήκαμε μόνο δυο φάσεις σήμερα. Κρατάμε ένα θετικό πρόσημο από το σημερινό παιχνίδι».

Αν χρειάζεται δουλειά στις στημένες φάσεις

«Δεν έχουμε δουλέψει ακόμα σε στατικές φάσεις, οι οποίες θα δουλευτούν την τελευταία εβδομάδα. Δουλεύουμε ό, τι είναι σε ροή παιχνιδιού».

Αν δοκιμαστεί άλλο σύστημα πέραν του 4-4-2

«Plan b βέβαια και υπάρχει. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις, θα προσαρμοστεί ανάλογα και με τους αντιπάλους.

Προς το παρόν και επειδή έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να τους ενσωματώσουμε στο βασικό μας πλάνο και σε αυτό που δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας».

Ένα σχόλιο από την εμφάνιση Δούμτση, Ντομίνγκεθ και Εραμούσπε:

«Η εικόνα που είχαμε ήταν θετική. Τρία παιδιά που θα βοηθήσουν σίγουρα, απλά χρειάζονται και αυτά το χρόνο τους στο πλάνο της ομάδας.

Για τον Ελευθεριάδη:

«Έχει ένα θέμα, θα δείξει αύριο, θα κάνουμε  τη μαγνητική για να δείξει πόσο σοβαρό είναι»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 20:23

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή