Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 19:39
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπέλας: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο προπονητής Δημήτρης Μπέλας ανέφερε πώς άφησε μία θετική εικόνα στην ομάδα του το σημερινό φιλικό αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Για το στόχο της ομάδας του, είπε πώς στόχος είναι να βρεθεί η αρτινή ομάδα στην εξάδα του πρωταθλήματος και εξέφρασε την πίστη του πώς θα είναι έτοιμη μόλις αυτό ξεκινήσει.

Αναλυτικά:

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας μας με επιβαρυμένο πρόγραμμα, με φιλικό την Κυριακή που προηγήθηκε και του Σαββάτου που μας έρχεται.

Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τις εντάσεις και τη συμμετοχή των παιδιών. Έχουμε όλα τα παιδιά ετοιμοπόλεμα, δείχνουν πώς αρχίζουν να μπαίνουν στο πλάνο και στη φιλοσοφία σε αυτά που ζητάμε.

Γενικά μας αφήνει μία θετική εικόνα το σημερινό φιλικό με πολλά περιθώρια βελτίωσης, τα οποία έχουμε όλο το χρόνο να τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες».

Ποιος ο στόχος στο νέο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου;

«Σαφώς κι ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων από μόνο του, το κάνει πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό με ομάδες ιστορικές. Αυτό δεν μας φοβίζει γιατί δουλεύουμε σε αρκετά υψηλές εντάσεις και αρκετά υψηλό επίπεδο και θεωρώ πώς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Όσον αφορά το στόχο της ομάδας, έχουμε ένα περσινό φορτίο με μία πολύ καλή πορεία της ομάδας, θέλουμε να διατηρήσουμε τουλάχιστον τα κεκτημένα, η ομάδα να βρεθεί στην πρώτη εξάδα και ό, τι καλύτερο μπορεί να έρθει από εκεί και πέρα».

Αν είναι ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα στα φιλικά με δεδομένη και την αγωνιστική απραξία:

«Η απραξία ήταν πρωτοφανής για όλες τις ομάδες, μας ικανοποιεί περισσότερο ο επαγγελματισμός των ποδοσφαιριστών. Δουλεύουμε σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, είναι 100% επαγγελματίες, έχουμε έρθει σε ένα επίπεδο αρκετά καλύτερο από ό, τι το φανταζόμασταν και πιστεύω θα είμαστε 100% έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 19:46

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή