Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 13:33
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Επίσημο: Και εγένετο "Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα"

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασία της με τη γνωστή ιστοσελίδα Car.gr της οποίας το εμπορικό όνομα θα προστεθεί στον διακριτικό τίτλο κάτι που είχαμε δει για πρώτη φορά στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1.

Να θυμίσουμε ότι για αυτό το λόγο έχει παραιτηθεί από εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ο πρόεδρος του Γιώργος Οικονόμου ενώ αντίθετος είναι και ο Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την ΠΑΕ τονίζεται ότι δεν αλλάζει η επίσημη ονομασία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά οι ανακοίνωση αναφέρει τα εξής

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τη γνωστή ιστοσελίδα “CAR.gr”.

Για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, θα προστεθεί το εμπορικό όνομα “CAR.gr” στον διακριτικό τίτλο της ΠΑΕ και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις εμπορικές χρήσεις και τις επίσημες επικοινωνίες με συνεργάτες και εταίρους (διευκρινίζεται ότι η επίσημη επωνυμία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν μεταβάλλεται).

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της επέκτασης της συνεργασίας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Ηπειρώτες αδελφούς Τσαγκαλίδη για τη διαρκή στήριξη τους, ιδιαίτερα κατά την πραγματικά δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας περσινή χρονιά.

Η εταιρεία CAR.gr ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες εισάγοντας την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες οχημάτων στην Ελλάδα. Η ενασχόληση με τον κλάδο του αυτοκινήτου βοήθησε να κατανοηθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς πολύ σύντομα.

Σήμερα η CAR.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους.

Η τεχνογνωσία αυτή στον χώρο των αγγελιών οχημάτων αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δραστηριοποίησή της στον γενικότερο κλάδο των αγγελιών.

Φιλοξενεί τις αγγελίες ιδιωτών και εμπόρων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και κάνοντας την αγοραπωλησία ακόμη πιο εύκολη. Καθημερινά προσφέρει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια επισκέπτες να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν και να βρουν ότι ψάχνουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 19:02

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή