Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2020 14:45
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αναβολή του αγώνα της Κ 19 λόγω Ερασιτέχνη

Η κόντρα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ με την ΠΑΕ συνεχίζεται και αυτή τη φορά το τίμημα το πληρώνουν τα τμήματα υποδομής.

Αύριο είχε οριστεί η πρεμιέρα της Κ 19 η οποία θα αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης ωστόσο η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε την αναμέτρηση μιας και ο ΠΑΣ δεν θα έχει στη διάθεση του τους νέους ποδοσφαιριστές αφού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Οικονόμου δεν υπέγραψε τα δελτία.

Πριν από αυτό είχε προηγηθεί η παραίτηση του κ. Οικονόμου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μιας και εκπροσωπούσε τον Ερασιτέχνη που έχει το 10% και η σκληρή ανακοίνωση για το χορηγό δίπλα στο όνομα της ομάδας.

Το PASsports επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Οικονόμου ο οποίος μας ανέφερε ότι οι υποδομές πρέπει να ενταχθούν στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ και αν χρειαστεί θα δώσει συνέντευξη Τύπου ώστε να λυθούν όλες οι απορίες.

Εν συνεχεία απευθυνθήκαμε στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στον κ. Μπάμπη Καρβέλη και του ζητήσαμε τη θέση της ΠΑΕ και μας είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσει η ΠΑΕ είναι ένα εσωτερικό ζήτημα το οποίο θα λυθεί με διάλογο και όχι με αντιπαράθεση.

Στο δια ταύτα το θέμα είναι ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές πληρώνουν τις όποιες διαμάχες είτε προσωπικές είναι αυτές, είτε κάτι άλλο. Θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα προκειμένου να μπορέσουν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα υποδομής,

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2020 15:02

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή