Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 11:42
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αβεβαιότητα για τις μεταγραφές στον ΠΑΣ

Mπορεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας να ολοκληρώθηκε χτες, όμως αποτελεί κοινή παραδοχή πως υπάρχουν σοβαρά κενά και ελλείψεις στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι προσθήκες των Σάλιακα και Πίρσμαν αποτελούν βοήθεια στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ωστόσο υπάρχει ακόμα αναγκαιότητα για τουλάχιστον 4-5 μεταγραφές.

Οι μεταγραφικές κινήσεις αργούν και έτσι ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να έχει λύσεις στα χέρια του για να δουλέψει όπως θα ήθελε με τους παίκτες του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Αντίθετα, αποτελεί κοινή παραδοχή πως στο Καρπενήσι βρέθηκαν παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Τρικαλινό προπονητή. Τις επόμενες ημέρες ορισμένοι εξ αυτών θα δοθούν δανεικοί ενώ άλλοι θα κληθούν να διαπραγματευτούν τη λύση των συμβολαίων τους.

Κι όλα αυτά ενώ πλέον βρισκόμαστε ακριβώς 1 μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων με τον κορωνοϊό ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της γιαννιώτικης ομάδας είναι η αγωνιστική απραξία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε πάνω από 5 μήνες χωρίς αγώνα (σ.σ. από τις 8 Μαρτίου κόντρα στην Κέρκυρα) και είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το πρώτο φιλικό θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 11:45
επιστροφή στην κορυφή