Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 19:56
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H συνέντευξη τύπου της Θύελλας Κατσικάς

Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της εναρκτήριας προπόνησης της Θύελλας Κατσικάς ενόψει της νέας σεζόν στη Γ' Εθνική, μίλησαν ο Πρόεδρος της Θύελλας Κατσικάς Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, ο γενικός αρχηγός  Πάνος Παπανικολάου και ο προπονητής Πέτρος Κοντοδήμας.

Ο Πρόεδρος Αλ. Βαρτζιώτης τόνισε πώς θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για μία καλή πορεία στη Γ’ Εθνική. Σχετικά με το θέμα του γηπέδου, υπογράμμισε πώς τα γήπεδα είναι νόμιμα και πλέον τρέχουν τις διαδικασίες εκείνες για να υπάρχουν και οι προδιαγραφές από την ΕΠΟ.

Ευχαρίστησε τον Δήμο Ιωαννιτών και την Τοπική Κοινότητα Κατσικάς για την στήριξη στην ομάδα και εξέφρασε την ελπίδα του πώς τα πάντα θα είναι έτοιμα πάνω σε αυτό το κομμάτι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Για την κερκίδα, τέλος, ανέφερε πώς φέτος θα κατευθυνθούν σε προσωρινή λύση, να νοικιάσουν δηλαδή κάποια και του χρόνου να γίνει τσιμεντένια με αποθηκευτικούς χώρους.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Αρχηγός Πάνος Παπανικολάου επεσήμανε πώς με τόση δουλειά, έφεραν την ομάδα εκεί που της αρμόζει και πως στόχος είναι και η ανάδειξη του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Κοντοδήμας ευχαρίστησε τη διοίκηση που μέσα από δυσκολίες κατάφερε να πάει την ομάδα στη Γ’ και ανταμείφθηκαν οι κόποι, τονίζοντας πώς στόχος είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κοιτάξει να αρχικά να σωθεί και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.

Έκανε σαφές πως δεν έκλεισε το ρόστερ και θα γίνουν 3-4 προσθήκες και παικτών που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους, ενώ  γνωστοποίησε πώς το πρώτο φιλικό είναι την επόμενη Τετάρτη (6.30 μ.μ ) με το Νεοχωρόπουλο και θα ακολουθήσουν με Σταυράκι, Καναλάκι, Αναγέννηση Άρτας και Κράψη.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 20:15

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή