Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 00:45
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με ανανεωμένο ρόστερ ξεκίνησε η Κράψη(video)

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Σιαφάκα, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ Κράψης ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Διοίκηση του Π.Α.Σ Κράψης προτίμησε το γήπεδο του Ασβεστοχωρίου για να γίνουν οι προπονήσεις.

Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του Προέδρου Γιάννη Πασιά και μελών της Διοίκησης, ενώ ακολούθησαν ομιλίες προς τους παίκτες από τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τον αρχηγό Κώστα Σταμούλη.

Στην εναρκτήρια προπόνηση έδωσαν το παρών κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας όπως οι Πάνος, Τζίμας, Γόγολος, Τσάνης, αλλά και παίκτες που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν από την Κράψη, όταν παρθούν τα δελτία.

Προσθήκες,οι οποίες θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας και είναι επακόλουθο ότι με βάση αυτό το χτίσιμο που γίνεται, ο Π.Α.Σ Κράψης θα είναι από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, μίλησαν ο Πρόεδρος Γιάννης Πασιάς και ο προπονητής Βασίλης Σιαφάκας.

Πασιάς: «Ό, τι προκύψει προς τα επάνω».

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ Κράψης ξεκαθάρισε πώς στόχος της ομάδας είναι να κάνει ένα δυνατό πρωτάθλημα , ώστε να μπει στα μπαράζ και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του Π.Α.Ο Ασβεστοχωρίου για την φιλοξενία και τη συνεργασία τους, ενώ τόνισε πώς θέλει να δώσει χαρά στα παιδιά,στο Δ.Σ αλλά και στο χωριό της Κράψης.

Αναλυτικά: 

 «Έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα γερό κράμα τόσο με τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι, όσο και με τους καινούργιους ποδοσφαιριστές που είναι και καλά παιδιά και έχουν περάσει από εξετάσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο στόχος είναι φανερός φέτος. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να φτάσουμε στα μπαράζ και ό,τι άλλο προκύψει προς τα επάνω».

Για την προετοιμασία: 

«Η προετοιμασία όπως και πέρυσι έγινε σε αυτό το γήπεδο και ευχαριστούμε πολύ τους ιθύνοντες του Π.Α.Ο Ασβεστοχωρίου που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας φιλοξενούν σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του ερασιτεχνικού.

Έχουμε μια άψογη συνεργασία. Θα κυλήσει μέχρι τις 28 Αυγούστου θα είμαστε εδώ εκτός από Τετάρτες και Σάββατα που θα έχουμε φιλικά σε άλλα γήπεδα».

Για τους στόχους:

« Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Για να μαγειρέψεις ένα καλό φαγητό πρέπει να έχεις καλά υλικά. Έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο. 

Στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις και απλώνω τα πόδια μου εκεί που με παίρνει το πάπλωμα. Ήδη έχω υπερβάλει αυτά τα 8 χρόνια που είμαι στο τιμόνι της ομάδας αλλά Για θέλω να δώσω χαρά στα παιδιά, στο Δ.Σ αλλά και στο χωριό μου να ακουστεί. Γιατί ήταν ποδοσφαιρικά ανύπαρκτο, οπότε κάνουμε μια καλή καταγραφή εκεί.

Υγεία να υπάρχει , να μην έχουμε τα περσινά με τη βίαιη διακοπή του πρωταθλήματος από τον κορωνοιό.

Η ΕΠΣΗΠ κατέβαλε δυνάμεις ώστε να ευεργετηθούν από αυτή την κατάσταση περισσότερα σωματεία. Ανέβηκαν 10 σωματεία από τη Β’, μόνο η Κόντσικα έπεσε που αποχώρησε.Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλο το ερασιτεχνικό, να έχουν υγεία τα παιδιά, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και απότομες διακοπές όπως πέρυσι.

Να ευχαριστήσω και εσάς τους δημοσιογράφους, δεν είναι λίγα αυτά που κάνετε, κάθε φορά σας περιμένουμε στα γήπεδα ώστε να έχετε να δώσετε πλούσιο υλικό και να χαιρόμαστε που θα σας έχουμε κοντά μας».

Β. Σιαφάκας: «Όσο παίζουμε, να κερδίζουμε».

Την ευχαρίστησή του που ήρθαν στην ομάδα καλοί χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές, εξέφρασε ο προπονητής Βασίλης Σιαφάκας.

Επεσήμανε πώς ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός, να υπάρχει καλό κλίμα, να τα δίνουν όλα και φυσικά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο.

Το συναίσθημα της επιστροφής: 

« Είναι δύσκολο, είχαμε ξεσυνηθίσει τόσο καιρό.Περίεργα τα συναισθήματα λες και έχουμε χρόνια να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο. Είμαι αισιόδοξος πώς όλα θα πάνε καλά».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Είχαμε την τύχη να έρθουν καλά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Τον πήχη μόνοι μας τον ανεβάζουμε, είναι πρωταγωνιστικός ο στόχος. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να ευχαριστιόμαστε κάθε ματς, να τα δίνουμε όλα, να έχουμε ένα καλό κλίμα και δεν ξέρουμε που φτάσουμε γιατί μπορεί να σταματήσουν πάλι όλα.

Θέλουμε όσο θα παίζουμε, να κερδίζουμε και να περνάμε καλά.

Για τα φιλικά προετοιμασίας: 

«Θα παίξουμε με  Βοτανικό, Κοσμηρά, Ροδοτόπι, Ζωοδόχο και δεν είναι δυνατόν να γίνει το φιλικό με Κατσικά μιας και πάει Γ’ Εθνική.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 17:21

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή