Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 21:41
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Θλάση ο Νικολιάς, 1,5 μήνα εκτός

Η ατυχία ξαναχτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ Γιάννινα με ένα ακόμα τραυματισμό και αυτή τη φορά ο άτυχος είναι ο Αλέξης Νικολιάς που υπέστη θλάση και θα μείνει περίπου 1,5 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και παρότι είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα, τη θέση του πήρε τελικά ο Ξύδας. Οι αρχικοί φόβοι δυστυχώς επαληθεύτηκαν και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε χτες έδειξε θλάση δευτέρου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 30-40 ημέρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Νικολιάς θα χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΠΑΣ για το 2019 και θα επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές του 2020.

Ο τραυματισμός του Νικολιά, μυϊκός αυτή τη φορά, ήρθε να προστεθεί στις δύο σημαντικές απώλειες που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη, παίκτες που απουσιάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ομάδα, λόγω χιαστών ο Γεωργιανός και ο Ελευθεριάδης λόγω κατάγματος περόνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 22:19

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή