Το Ασβεστοχώρι απέδρασε με το διπλό (2-4) από το Δροσοχώρι και έφτασε τους 17 βαθμούς στον Β’ Όμιλο της Maison B Eρασιτεχνικής όπου συγκατοικεί στην τρίτη θέση με τον σημερινό του αντίπαλο αλλά και τα Πράμαντα.
Ντεμπούτο στον πάγκο του Ασβεστοχωρίου έκανε ο Κώστας Γάγας και οι παίχτες του δεν θα μπορούσαν να του κάνουν καλύτερο δώρο για το καλωσόρισμα στην ομάδα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, στο πρώτο τέταρτο του πρώτου μέρους οι ομάδες δεν είχαν κάτι να παρουσιάσουν πέρα από ένα σουτ του Κοκκιάδη μόλις στο 1’ που έφυγε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 17’, όταν ο Μπέτσης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Κολιού Ν και ο διαιτητής Κατσικογιάννης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ο Κουτρούμπας το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.
Σαν να μην έφτανε αυτό για το Δροσοχώρι ήρθε και δεύτερο τέρμα από τους φιλοξενούμενους στο 21’. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Νικολάου έδιωξε με τις γροθιές σε ένα χώρο που ο Ντάφλος Β. με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μειώσουν σε 1-2 στο 27’ και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του ματς, όταν ο Μελιγγιώτης ύστερα από τη πάσα του Κοκκιάδη έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 31’ ύστερα από αδράνεια στην άμυνα του Δροσοχωρίου, ήρθε το 1-3 με σουτ του Ντάφλου Παν, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 35’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στην επανάληψη, το Ασβεστοχώρι πέτυχε νωρίς το 1-4 και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση- νίκη, όταν ύστερα από άψογη ατομική ενέργεια και ασίστ του Ντάφλου, ο Χατζηστεργίου με πλασέ νίκησε τον Νικολάου.
ΟΙ γηπεδούχοι προσπαθούσαν με σουτ και από στατικές φάσεις να βρουν χώρους στην αντίπαλη περιοχή, με τον Κάτσιο στο 77’ να λέει όχι σε πλασέ του Μελιγγιώτη. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 80’ με ωραίο σουτ του Κοκκιάδη.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης(Τσάντας- Σπυρογιώτης)
Δροσοχώρι(Παπαβασιλείου): Νικολάου,Μπαχάς(57’Κολιός Αλ),Θεοχάρης,Χαλιάσος,Αλεξίου(52’ Γεωργίου),Μελιγγιώτης Η(72’ Κολιός Αν), Κολιός Ν(46΄Ζήσης), Τσίφτσης, Μελιγγιώτης Θ, Κοκκιάδης, Γιαννακούλης.
Ασβεστοχώρι( Γάγας):Κάτσιος, Γκούντας, Βασιλείου(λ.τρ Στεφάνου 10), Μύταρης, Κουτρούμπας, Ντάφλος, Μπέτσης, Γεωργίου(46’ Χατζηστεργίου), Σιάμος, Ντάφλος Π,Μαλάμος.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ