Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 21:08
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στ. Παπαβασιλείου" Έξι παιχνίδια ακόμη, να ευχαριστηθούμε τη μπαλίτσα μας"(video)

Δίκαιο εν μέρει έκρινε το αποτέλεσμα στο Κουτσελιό ο προπονητής του Δροσοχωρίου Σταύρος Παπαβασιλείου,ενώ τόνισε ότι στόχος είναι για τη συνέχεια να ευχαριστηθεί η ομάδα το ποδόσφαιρο και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε κάποια παιδιά για να μπουν στο ρυθμό της ομάδας.

Αναλυτικά οι Δηλώσεις: 

"Σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε ότι βάλαμε και δυο αυτογκόλ, το θεωρώ δίκαιο εν μέρει.Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε, ήταν ένα δυνατό ματς ήταν όπως το περιμέναμε διαφορετικοί οι στόχοι της κάθε ομάδας, είχαμε την ατυχία να βάλουμε και δυο γκολ μόνοι μας"

Για το αν έχει κλειδώσει μαθηματικά η παραμονή: "Αυτή η ομάδα του Δροσοχωρίου δε μπορεί να μιλάει για παραμονές, είναι πολύ καλή ομάδα απλά έχουμε πολλά πιτσιρίκια, απειρία υπάρχει, το είδατε και σήμερα. Βαδίζουμε καλά, πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα. Τώρα παίρνουν παιχνίδια κάποια παιδιά να μπουν και αυτά στο ρυθμό της ομάδας".

Για τη συνέχεια: "Είναι ακόμη έξι παιχνίδια, να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε,επαναλαμβάνω ότι δε μπορεί η ομάδα αυτή να μιλάει για κατηγορία. Να παίξουμε τη μπαλίτσα μας, να πάρουν παιδιά συμμετοχές".

Για το πρωτάθλημα: "Είναι δυνατό το πρωτάθλημα, μετά τα αποτελέσματα τα τελευταία βλέπω το Μέτσοβο να βγαίνει. Απο και κει πέρα θα γίνει μάχη. Καστρίτσα, Ασβεστοχώρι, Πηγές και Λογγάδες θα παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή ποιος θα μπει στα πλέι-οφ".

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 21:34

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή