Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 11:39
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γ.Παλαμάς:"Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για να φτάσουμε στο στόχο μας" (video)

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την Καστρίτσα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Μετσόβου Γιώργος Παλαμάς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη αλλά και για τη φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει σημαντικό προβάδισμα αλλά θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια για να φτάσει στην άνοδο.

Αναλυτικά η Δήλωση:

"Να δώσω συγχαρητήρια πρώτα στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο σήμερα και μας συμπαραστάθηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό, φυσικά και στον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που πέτυχαν αυτή τη μεγάλη νίκη. Ναι, μετά από τρία χρόνια που είχαμε βγάλει ένα πλάνο ανόδου της ομάδας, πιστεύουμε ότι στο τέλος θα επιβραβευτούμε. Έχουμε σημαντικό προβάδισμα αλλά ακόμη είναι νωρίς, καθώς απομένουν επτά αγώνες. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η άνοδος".

Για το κλειδί της πετυχημένης φετινής πορείας:"Φέτος ξεκινήσαμε λίγο πιο οργανωμένα από την αρχή της χρονιάς, από την προετοιμασία, κάναμε κάποιες καλές προσθήκες με παιδιά από τα Γιάννενα, μας γύρισαν και κάποια παιδιά που ήταν είτε φαντάροι είτε φοιτητές οπότε όλα αυτά συνέβαλαν ώστε να έχουμε μια καλή πορεία. Η συμμετοχή φυσικά στις προπονήσεις, αυτό είναι το πιο βασικό σε μια ομάδα, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζεται μέχρι τώρα".

Για το πως είδε το ματς απέναντι στην Καστρίτσα: "Η Καστρίτσα ήταν ισάξιος αντίπαλος, της αξίζουν συγχαρητήρια,πιστεύω ότι σήμερα όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και το ματς. Έγινε ένα λάθος στην άμυνα, το εκμεταλλευτήκαμε και από εκεί και πέρα στα ντέρμπι ένα γκολ κρίνει πάντα το παιχνίδι, το κρατήσαμε μέχρι το τέλος,η Καστρίτσα μας πίεσε και πιστεύω ότι στο τέλος και ο λίγο πιο τυχερός κέρδισε".

Για το παιχνίδι στους Λογγάδες :" Βλέπω έχει ανέβει πολύ η ομάδα των Λογγάδων, έχει συνεχόμενες νίκες , σκοπός και εκεί εμάς είναι η νίκη, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, πάμε για θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω θα γίνει καλό παιχνίδι".

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 12:16

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή