Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2011 16:59
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Σύσκεψη υπό τον Μπιτσαξή με παρουσία έκπληξη από πλευράς ΠΑΣ

Μπορεί η χθεσινή συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη με τον ομόλογό του της Εφορίας Σταδίων Γιώργο Κρανά, ενώπιον του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή, να πέρασε στα ψιλά, ωστόσο πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν τελικά ξεπεραστούν οριστικά οι διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές και αμφότερες βαδίσουν από τούδε και στο εξής με απόλυτη σύμπνοια και αρμονία.

Αυτό πάντως που έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είναι τα πρόσωπα που εκπροσώπησαν Εφορία Σταδίων και ΠΑΕ αντίστοιχα στη χθεσινή σύσκεψη. Από τη μία πλευρά λοιπόν βρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Κρανάς και τα μέλη κ.κ. Αρλέτος και Γιαννάκης, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Γιάννης Ντάσκας που έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ στην Αθήνα και ο Αλέκος Καρύτσας με άγνωστη μέχρι στιγμής ιδιότητα.

Η δική μας απορία είναι εάν ο κ. Χριστοβασίλης εκτίμησε την πολύπλευρη και είναι αλήθεια πολυτάλαντη προσωπικότητα του κ. Καρύτσα προορίζοντάς τον για συγκεκριμένο πόστο στην ΠΑΕ, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ή εάν η παρουσία του σχετίζεται με τη δημοσιογραφική ιδιότητα που διαθέτει και απλά παραυρέθηκε για να καλύψει το γεγονός.

Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, το ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο προτιμήθηκε ο κ. Καρύτσας και έγινε αποκλεισμός άλλων δημοσιογράφων...

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2011 17:17

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή