Κυριακή, 21 Αύγουστος 2016 14:48
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τιτάν Λογγάδων: Σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα

Σε σταθερή πορεία κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας βρίσκεται η ομάδα του Τιτάν Λογγάδων.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα που είναι δεμένη ποδοσφαιρικά και προσπαθεί να παρουσιάσει στα παιχνίδια ότι καλύτερο γίνεται από πλευράς ποδοσφαιρικής ποιότητας.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο στόχος δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή, αν και φέτος υποβιβάζονται λιγότερες ομάδες (τέσσερις), σε σχέση με πέρυσι (έξι).

Νίκος Τσιατούρας: «Δύσκολο και δυνατό το φετινό πρωτάθλημα»

Τον τέταρτο χρόνο στην τεχνική ηγεσία των Λογγάδων θα διανύσει φέτος ο Νίκος Τσιατούρας. Ένας προπονητής που έχει δώσει πολλά θετικά στην ομάδα και προσπαθεί μέσα από συνεχή δουλειά να πετυχαίνει τον στόχο που θέτει σε κάθε ξεκίνημα μιας νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Νίκος Τσιατούρας μιλώντας στον «Πρωινό Λόγο», ανέφερε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και δυνατό και όπως είπε η ομάδα του θα προσπαθήσει να πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της στην κατηγορία.

«Η προετοιμασία της ομάδας κυλάει πολύ καλά. Βέβαια επειδή οι παίκτες είναι ερασιτέχνες, αυτό το μήνα λόγω διακοπών υπάρχει πρόβλημα στο να έχεις ένα ικανοποιητικό αριθμό παικτών στις προπονήσεις, αλλά αυτό πιστεύω ότι γίνεται σε όλες τις ομάδες».

Για τον στόχο των Λογγάδων στο φετινό πρωτάθλημα: «Όπως σχεδόν όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς έχουμε σαν στόχο όσο πιο γρήγορα γίνεται να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι θα είναι όπως και πέρυσι, πολύ δύσκολο και πολύ δυνατό. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν και αυτές είναι η Ανατολή, η Κρανούλα και το Βελισσάριο».

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει πιάσει το νόημα το πώς θα πρέπει να κινείται. Το μοντέλο που είχε εφαρμόσει η Ξάνθη με την απόκτηση νεαρών παικτών, το κάνει τώρα ο ΠΑΣ και για αυτό είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη επαρχιακή ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα».

Το πάρε δώσε των Λογγάδων

Από την ομάδα αποχώρησαν μόλις τρεις παίκτες οι Στάθης, Μπάγιας Ν. και Στεργίου και στον αντίποδα ήρθαν οι Βασίλης Στάθης (Πέραμα), Αναστάσιος Γκουγιάννος (Πέραμα), Γιώργος Μπάγιας (Κατσικά) και Χρήστος Τσίος (Κρύα).

Στα μέχρι τώρα φιλικά οι Λογγάδες έχουν δύο νίκες με Σερβιανά (1-0) και Κόνιτσα (4-0), ενώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνουν άλλα τρία φιλικά με Χαροκόπι, Αγία Μαρίνα και Κρανούλα.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ (Αναδημοσίευση από "Πρωινό Λόγο")

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Αύγουστος 2016 14:54

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή