Κυριακή, 03 Ιούλιος 2016 12:50
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παίκτες οι γονείς και θεατές τα παιδιά (pics)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε φέτος το καθιερωμένο event γονέων, προπονητών και φίλων που διοργανώνει στα τέλη κάθε αγωνιστικής σεζόν  ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα στις εγκαταστάσεις του στο Σταυράκι.
Και αυτή τη φορά οι μικροί αθλητές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την προπόνησή τους, είχαν την ευκαιρία να …κριτικάρουν τους γονείς τους που έδιναν μάχες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης την παράσταση έκλεψε ο Μάριος Οικονόμου που έδωσε για μια φορά ακόμα το "παρών"  στις εγκαταστάσεις  του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο...Super Mario που διαπρέπει στην Ιταλία με τη φανέλα της Μπολόνια έγινε αντικείμενο του ενδιαφέροντος από μικρούς και μεγάλους που έπαιξαν με τις  μπάλες που προσέφερε ο Οικονόμου στην Ερασιτέχνη ΠΑΣ.
Για την ιστορία οι γονείς των μεγάλων ηλικιών κέρδισαν τους μεγαλύτερους 7-3 με guest star τους βετεράνους Μιχάλη Μπόλο, Αλέξανδρο Νιτσιάκο, Θωμά Λιπιώτη, Βασίλη Σκανδάλη και Σταύρο Οικονόμου και άλλους  όπως οι Καλέμι, Γιαούπι, Χρήστου, Αναστασίου, Κρασσσόπουλο, Βενέτη, Χαρίτο, Βλάχο, Λάζο, Χατζάρα, Τσακανέλη, Αναστασίου και Πολίτη. Προπονητές  των δύο ομάδων ήταν οι Μιχάλης Μπόλος και Δημήτρης Στούκας.

Μετά το τέλος το τέλος των αγώνων ακολούθησε barbeque με άφθονα  σουβλάκια και κοτόπουλα μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν και έσβησαν τα φώτα των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και αποχώρησαν και οι τελευταίοι αθλητές της ομάδας.

ΦΩΤΟ: f.c.pasgiannina.gr 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιούλιος 2016 16:54

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή