Με τον Ζαουάντ Ζαϊρί στην αποστολή ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κυριακή (21/08, 8 μ.μ.) στους «Ζωσιμάδες» την πρωταθλήτρια Αλβανίας, Σκεντερμπέου, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Ο Στεφάν Ντεμόλ, που φυσικά ποντάρει πολλά στον Μαροκινό, αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να ενσωματωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αντίθετα, ο Βέλγος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Χουτ (θλάση), Ντάσιο (κάταγμα στα πλευρό) και Βάντερσον (χτύπημα στον αστράγαλο), οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Φέγκρους, Ταμπάσης, Πάντος, Μπουζίν, Οικονόμου, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα, Ζαϊρί, Μπακαγιόκο, Κουέβας, Γιάκος και Τζάνης.