Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 17:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τετ- α- τετ Ντεμόλ- Σκούφαλη

Μπορεί ο Στεφάν Ντεμόλ μετά το κλείσιμο της αυλαίας για τη σεζόν 2010-11 να το είχε ξεκόψει ορθά- κοφτά πως στη νέα ομάδα που θα χτίσει ο ίδιος δεν έχει θέση ο Μανώλης Σκούφαλης, το "βαρύ" συμβόλαιο ωστόσο του "Μανόλο" που έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο αποτέλεσε τροχοπέδη στη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με αποτέλεσμα όποια συζήτηση γινόταν γι' αυτό το θέμα τους τελευταίους δύο μήνες να πέφτει στο κενό.

Κατά συνέπεια, η τελευταία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τον Μανώλη Σκούφαλη να προπονείται με την Κ- 20 του ΠΑΣ και να περιμένει να τον καλέσουν να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.

Από την άλλη, ο Στεφάν Ντεμόλ δεν φαίνεται να αλλάζει προς στιγμήν τη σκληρή και άτεγκτη στάση του στο θέμα του Σκούφαλη, ωστόσο οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν σήμερα το πρωί σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου συναντήθηκαν τυχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκούφαλης είπε στον Ντεμόλ ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και τη νέα σεζόν, με τον Βέλγο τεχνικό να είναι επιφυλακτικός λέγοντας ότι τώρα έχουν καλυφθεί οι περισσότερες θέσεις, να αφήνει ωστόσο ανοιχτό ένα παράθυρο για ανατροπή των δεδομένων το επόμενο διάστημα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 17:31

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή