Τρίτη, 03 Ιούνιος 2014 10:03
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Άρωμα Μουντιάλ στο PASsports

Μια εβδομάδα και δύο ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με την κλεψύδρα να αδειάζει σιγά, σιγά, όσο φτάνουμε προς την 12η Ιουνίου και φυσικά την αγωνία να κορυφώνεται τόσο στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές των 32 ομάδων.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη ξεκινάει σε 10 ημέρες, με την Μέκκα του ποδοσφαίρου την Βραζιλία να ανοίγει τις πόρτες της και να υποδέχεται 32 ομάδες με στόχο την κατάκτηση του χρυσού τροπαίου του Μουντιάλ.

Τα 12 γήπεδα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους 32 "μονομάχους" είναι έτοιμα προς παράδοση και αναμένεται να ζήσουν μεγάλες πιένες από τους χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στην χώρα του καφέ.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου και ειδικότερα το Μουντιάλ τραβάει τα βλέμματα χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων και φυσικά το PASsports.gr δεν μπορεί παρά να μην συμμετέχει και αυτό στο ποδοσφαιρικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού, καταγράφοντας τα πάντα που θα συμβούν στην χώρα της σάμπα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 βρίσκεται προ των πυλών και το PASsports μπαίνει και αυτό σε ρυθμούς... Μουντιάλ, ξεκινώντας τα αφιερώματα, με την ακτινογραφία... των 32 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση.

Το PASsports λοιπόν πάει και αυτό Μουντιάλ και για ένα μήνα θα καταγράφει τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις που θα διαδραματίζονται στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, προσφέροντας στους αναγνώστες όσο το δυνατόν καλύτερα, έγκαιρα και έγκυρα τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα.

Μείνετε συντονισμένοι. PASsports, το διαβατήριο στα σπορ.


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιούνιος 2014 18:33

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή