Εύκολη νίκη για την ΑΕ Γιάννενα, 5-0 την Κληματιά (video)

21.04.2024 Αναγνώστηκε 962 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο «Στάθης Τσανακτσής» συναντήθηκαν για την 28η αγωνιστική της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕ Γιάννενα με την ΑΕ Κληματιάς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν χωρίς δυσκολία με το εμφατικό 5-0.

Εύκολη νίκη για την ΑΕ Γιάννενα, 5-0 την Κληματιά (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αν και το ξεκίνημα βρήκε την Κληματιά να πιέζει με τον Παπαγιάννη από τα πρώτα λεπτά, το παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν τον…χορό των τερμάτων μόλις στο 13΄, όταν ο Λαλάϊ εκτέλεσε φάουλ, με τον Κοκκιάδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο αργότερα και στο 18΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τόσο τα τέρματά του, όσο και της ομάδας του σκοράροντας από κοντά για το 2-0.

Στα μισά του ημιχρόνου, το σουτ του Λαλάϊ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Συμεωνίδη, το οποίο και μπλόκαρε ο Παπαϊωάννου.

Στο 39΄ ο Λαλάϊ βρήκε ωραία των Τσίκα κι εκείνος «κρέμασε» τον Περιστέρη κάνοντας το 3-0.

Στο 42΄ ήρθε και το 4-0 για την ΑΕ Γιάννενα, με τον Βάλαρη να χρίζεται σκόρερ από ασίστ του Ζώτου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τον Παπαγιάννη, με τον τερματοφύλακα Παπαϊωάννου να βγαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 70΄ ο Ηλίας από μπαλιά του Τσίκα, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ομάδα του.

Στο 82΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μάγκο, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Περιστέρη και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Παπαγιάννης και πάλι για την Κληματιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Παπαϊωάννου να αποκρούει πέφτοντας, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Διατησία: Θανασιάς (Σιαμέτης-Κλιοφούκας)

ΑΕ Γιάννενα (Σταύρος Παπαβασιλείου): Παπαϊωάννου, Ζώτος, Ηλίας, Μαχαίρας, Γιώτης, Λαλάϊ, Δάλλας, Βάλαρης (72΄ Μπούκας), Μάγκος, Κοκκιάδης (75΄ Κωσταράκης), Τσίκας (80΄ Αϊτάς).

ΑΕ Κληματιάς (Άρης Τσιάρας): Περιστέρης, Σουλιάδης (80΄ Τσούκαλης), Μηλιάκης, Μπλέτσας, Βικτώροβ, Τσαλαβός, Καρακούλας, Τομπόλης, Παπαγιάννης, Συμεωνίδης (47΄ Ναούμης), Χρύσανθος (80΄ Λεοντίου).

 

Σχολιασμος