Αήττητη η Ελεούσα, υποβιβάστηκε το Πέραμα

20.04.2024 Αναγνώστηκε 1911 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με αήττητο σερί 27 νικών και μόλις 3 ισοπαλιών ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο της Α' Ερασιτεχνικής η πρωταθλήτρια Θύελλα Ελεούσας καθώς επικράτησε με 4-2 της Πίνδου Κόνιτσας, ενώ το Πέραμα γνώρισε βαριά ήττα από την Καστρίτσα και υποβιβάστηκε.

Αήττητη η Ελεούσα, υποβιβάστηκε το Πέραμα

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Πίνδο Κόνιτσας, η Θύελλα Ελεούσας έκανε την ανατροπή και με σκορ 4-2 πήρε τη νίκη και γιόρτασε με πανηγυρικό τρόπο με φιέστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής. Ο Αγροτικός Καστρίτσας τερμάτισε δεύτερος καθώς δεν χαρίστηκε στο Πέραμα και το φιλοδώρησε με πέντε γκολ, με την Προοδευτική να υποβιβάζεται στην Β' Ερασιτεχνική.

Οι Λογγάδες έπαιξαν με τη φωτιά στο ματς με το Μέτσοβο, αλλά ισοφάρισαν στο τέλος σε 2-2 και με τον βαθμό αυτό εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία ότι κι αν συμβεί με την Κατσικά στην Γ' Εθνική. Αντίθετα, το Δροσοχώρι ανέτρεψε μεν το σκορ του ημιχρόνου από τη Βουνοπλαγιά και νίκησε με 1-2, όμως σε περίπτωση που η Κατσικά δεν τα καταφέρει και δεν ανέβει και η Ελεούσα θα υποβιβαστεί στην Β' Ερασιτεχνική. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Νησί με γκολ του Λώλη επικράτησε του Σταυρακίου και ολοκλήρωσε με νίκη τη σεζόν, ενώ η Νεοκαισάρεια αποχαιρέτησε με νίκη την κατηγορία καθώς επικράτησε με 4-2 του Κεφαλόβρυσου.

Η Θύελλα Ελεούσας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Α' Ερασιτεχνικής και θα εκπροσωπήσει το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο στα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική, ενώ οι τρεις ομάδες που σίγουρα υποβιβάζονται είναι η Βουνοπλαγιά, η Νεοκαισάρεια και το Πέραμα. 

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα ήταν:

Νησί - Σταυράκι 1-0

Ελεούσα - Κόνιτσα 4-2

Καστρίτσα - Πέραμα 5-0

Λογγάδες - Μέτσοβο 2-2

Βουνοπλαγιά - Δροσοχώρι 1-2

Νεοκαισάρεια - Κεφαλόβρυσο 4-2

19:00 Νεοχωρόπουλο - Χουλιαράδες

και αύριο υπάρχει ένα παιχνίδι:

17:30 Ανατολή - Κουτσελιό

 

 

Σχολιασμος